Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

Tunnelmia kevätkokouksesta 2016

Pitkyn kevätkokous 2016 pidettiin 8.4. tavalliseen tapaan TAKK:ssa.

Mikael Eerola Edera Partnersista kertoi ennen kokousta aiheesta "IT-infrastruktuurin muutos -tutkimuksen esittely". Esityksen mukaan IT-infrastuktuurin ”perustukset” ovat uudistumassa radikaalilla tavalla ja tämän ”revoluution” keskiössä ovat mm. virtualisointitekniikat, pilvipalvelut ja palvelininfra;  työasemahallinta ja IDM ratkaisut; kustannussäästö / lisäarvo ja hyöty sekä kalvelutoimittajan valintaan liittyvät arvostuskriteerit. Esitys herätti paljon mielenkiintoista keskustelua.

Eerola esittämässä

Kokouksessa käsiteltiin ensin normaalit sääntömääräiset asiat ja edellisen vuoden toiminta. Toiminta on ollut aktiivista (mistä iso kiitos kerhoille ICT Ladies Pirkanmaa ja PM Club) ja talousasiat ovat kunnossa. Uusia jäseniäkin saatiin viime vuonna 43. TAKK:a saamme jälleen lämpimästi kiittää tilojen tarjoamisesta useimmille tilaisuuksille. Virallisten asioiden jälkeen keskusteltiin ruokailun yhteydessä 50-juhlavuoden tapahtumiin ja tutustuttiin tekeillä olevaan juhlajulkaisuun ja kerättiin ajatuksia sen kehittämiseen.

 

Normaali jälkipeli kokouksen jälkeen alkoi O'Connell's Irish Bar:ssa.

O'Connellsissa

Kiitos kaikille kokouksen osallistujille ja Mikael Eerolalle esityksestä. Tavataan taas Pitkyn tilaisuuksissa ja syyskokouksessa!

 

 

Artikkelilaji: