Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

Petri Heinojan (Web vastaavan) terveiset

 

Petri Heinoja Pitkyn syyskokouksen 2017 tunnelmissa
Kuva: Matti Vuori

Tervehdys!

Olen saanut toimia Pitkyn hallituksen jäsenenä ja web asioista vastaavana henkilönä viimeisen kolmen vuoden ajan. Tätä ennen olin liittokokousedustajana TIVIA:n suuntaan vuonna 2014. Näiden vuosien aikana minulla on ollut ilo olla osana Pitkyn yhteisöä ja tätä kautta tavata lukuisia hienoja ihmisiä ja olla mukana järjestämässä osaltani Pitkyn toimintaa ja tapahtumia sellaiseen tilaan, jossa sillä on hyvät lähtökohdat kehittää toimintaansa tästä eteenpäin uuden hallituksen voimin. Menestystä teille!

Syyskokouksessa sainkin jo tavata osan teistä mutta haluan vielä erikseen kiittää kaikkia yhteisömme jäseniä, yhteistyötahoja sekä hallitustamme hyvästä yhteistyöstä haastavassa alamme yhdistyskentän murrosvaiheessa. Aivan erityisesti haluan esittää kiitokseni Aki Pitkäjärvelle vuosien yhteistyöstä ratkaistessamme ”kulissien takana” erilaisia sivustoon liittyviä pulmia. Tehtävän luonnehan on sellainen että kun mitään omituista ei näy ulospäin niin asiat ovat yleensä kohtuullisen hyvin. Pitkyn toiminnanjohtajana jatkaa ansiokkaasti Ilpo Tolvanen, jota haluan myös näin erikseen vielä kiittää luottamuksesta ja hyvästä yhteistyöstä vuosien varrella. Nyt kun työni hallituksessa päättyy yhdistystoimikauteni myötä (3v) on helpotus tietää että toiminta on jatkossakin hyvissä käsissä.

Pitky on hieno esimerkki suomalaisesta elinvoimaisesta yhdistystoiminnasta, jossa painottuu uuden kohtaaminen avoimin mielin, asioiden ennakointi, yhteistyö, verkostoituminen ja terveen järjen käyttö. Pidetään siitä kiinni, jatkossakin. Ollaan yhteyksissä.

Kunnioittavin terveisin,

Petri Heinoja (MBA, AmO)
petri.heinoja@gmail.com
0505415088
http://fi.linkedin.com/in/pheinoja/

 

 

Artikkelilaji: